Първоначално публикувано от niki_future
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
HHO Системи (Водородни с-ми за Икономия на гориво)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениекакто казала циганката - дали,дали.... ама надали
гледам сериозен човек си, като излезе че икономия няма какво ще правиш.
Моя човек е убеден че дава икономия защото колата се кара всеки ден от София до Сливница! Ако лично не бях наливал в резервоара и гориво и не бях засичал разхода сигурно и аз щях да се чудя какво става с тая клетка и дали работи вообще... И понеже тук само си говорим му споменах и в момента всичкото гориво се описва по дни километри и тн и след определен пробег ще се закачи и пак ще се кара... Ако няма промяня в разхода, това ще е най-голямата заблуда която съм получавал до момента..
Интересно ми е и друго.. Чичкото от горните линкове дето е подал заявка за патента как получава 40-50 и тн %-ти икономия на гориво?! Нестава въпрос за 3-4% а за 40-50-60% !!?sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
чичкото може да получи 40-50% икономия само в болната си глава. не всичко което дават по телевизора е истина. късмет му пожелавам със заявката за патент, която съществува само в главата му пак. така наречената от вас "оксиводородна /ННО/ клетка на юл браун", "браунов газ със специални свойства" и т.н.т е открита още през 1800 година. дори конструкцията и от преди 200 години е многократно по-добре изпълнена от тия тенекии от неръждавейка потопени в буркан за по 1000 лв бройката.
http://en.wikipedia.org/wiki/Oxyhydrogenточка
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеВсичко почна от това, че колата беше собственост на фирмата в която работя и съм я карал и аз... След като я продадохме на мои приятел тои и сложи въпросната клета и пак съм я карал... Знам как вървеше когато беше при нас ,знам и как върви при него...
Моя човек е убеден че дава икономия защото колата се кара всеки ден от София до Сливница!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеА има ли някаква вероятност колата да не е била с напълно изправен двигател, когато е била при вас, а твоя приятел да й е направил ремонт и затова да върви по-добре?
Приятел ми е и не вярвам да ме лъже ,но немога да бъда сигурен на 100%... Как и да е сега се тества...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Ама тука го ударихте на кои е по по най,почвам да се дразня на разсъжденията,задал съм конкретни вапроси ДАЛИ НЯКОИ Е СЛОЖИЛ И ДАЛИ ИМА ЕФЕКТ?
Заключвам темета!!!
Comment
-
А, то било отключено. Дискутираме си, на теб пречи ли ти? Тъкмо чакаме човек, който я е сложил да сподели и ти влизаш грубо с бутонките
.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеА, то било отключено. Дискутираме си, на теб пречи ли ти? Тъкмо чакаме човек, който я е сложил да сподели и ти влизаш грубо с бутонките
.
колега ако се загледаш малко кой е автора на темата преди да раздаваш правосъдие ще разбереш че това съм аз,така че..............,ти влизаш с "бутонките" системата е изпробвана на дизел и намали разхода с 2 л.на дълъг пробег,а Аз питам за Алфа,явно те е домързяло да четеш от началото а си решил просто да пишеш ей така без да си запознат!
ключ......................
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеАма тука го ударихте на кои е по по най,почвам да се дразня на разсъжденията,задал съм конкретни вапроси ДАЛИ НЯКОИ Е СЛОЖИЛ И ДАЛИ ИМА ЕФЕКТ?
Заключвам темета!!!
И аз не вярвам принципно, но лично съм я карал колата и съм наливал нафта и гледам километрите изминати!!!
За да се убедя и аз а не да си живея със заблудата в момента се тества както си му е реда!
Така като гледам съм единствения тук които има допир до такава клетка без да съм се набутал с една торба пари за нея, имам възможност да я тествам и пак има недоволни...Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 23:43.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеколега ако се загледаш малко кой е автора на темата преди да раздаваш правосъдие ще разбереш че това съм аз,така че..............,ти влизаш с "бутонките" системата е изпробвана на дизел и намали разхода с 2 л.на дълъг пробег,а Аз питам за Алфа,явно те е домързяло да четеш от началото а си решил просто да пишеш ей така без да си запознат!
ключ......................
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеАбе вие се базикате, но дотук само сухи теории за това как нищо не ставало...
Маи забравихте ,че аз пиша за нещо което лично съм тествал...
За най-големите неверници имам изненада принципноLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеКолега,Вие когато реализирахте тази икономия от 2 литра ,засякохте ли колко вода е изразходвал генератора?
Системата е монтрирана на Алфа 155 1.8 ТС 8В.
Човека, който я монтира е много наясно с нещата и още при предварителните изчисления стана ясно, че това е абсолютна измама. Перпетум мобиле няма. Той я монтира, само за да убеди окончателно една група наивници.
Системата е пълен боклук.
Икономията се получава, защото всеки по време на изпитанията кара кротко.
И мая кенеф, без да има такава система, като го юркам с 170-180 папка по 10-12 газ, а като го карам кротко с 90-100 пада на 6,5-7 литра газ.
Ето , че дава икономия!
Темата наистина е за ключ!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеГотов ли си да сложиш 1000 лв на масата и да пробваме разхода със и без бълбукатора? Горивото плаща загубилия..Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеГотов ли си да сложиш 1000 лв на масата и да пробваме разхода със и без бълбукатора? Горивото плаща загубилия..
От това писание което даваш като цитат до тоя момент мина доста време и писане и мислене и заяждане и тн...
Понеже виждам ,че не си чел ще ти кажа че в момента точно това се прави... тества се въпросна клетка!!!sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
Comment